Безплатна доставка вода Бургас

Диспенсъри за минерална и трапезна вода


Диспенсър за вода за офисиФирма „ДИАНА НОВА” ЕООД предлага диспенсъри за вода на няколко фирми - лидери в производството и продажбите на водни диспенсъри в света. Притежават GS/CE/EMC/UL/CB сертификати и отличието "Energy Star" на Министерството на околната среда на САЩ, също така притежават NSF лиценз от американския национален институт по хигиена.

Основни характеристики на диспенсърите за вода:

V Топла и студена вода по избор
Апаратите са снабдени с два резервоара и наличието на кранчета, позволява независимо източване на водата от тях. Саморегулиращата се система за загряване поддържа температурата на топлата вода около точката на кипене - 85 ~ 95°С.

V Гарантирано чиста вода
Използват се специални бутилки с минерална вода. При поставянето им в смукателното устройство, централната част на водния предпазител автоматично отваря клапана, като същевременно ги херметизира с цел избягването на възможно замърсяване.

V Безшумен хладилен компресор
Хладилният компресор, практически безшумен, охлажда водата до 7-8°С. Когато температурата на водата достигне това ниво, охлаждащата система преустановява работа и преминава в режим на поддържане.

V Изпускателен отвор за почистване на системата
Позволява източване с цел почистване или временно преустановяване на работа на машината

V Резервоар от неръждаема стомана
Резервоарът за вода е произведен от неръждаема стомана # 304

V Екологично чисти
Хладилният компресор е зареден с екологично чист фреон. Екологично чиста е и пластмасата, от която е изработен корпусът.

V Указания за ползване
Необходимо е да се поставя на места, отдалечени от пряк достъп на слънчева светлина, при стайна темперетура до 30°С. Добре е да се постави на стабилна хоризонтална повърхност и да се остави достатъчно място (10-12 cm) зад него за по-добра вентилация.

 
 
Доставка на води Бургас